Parcourir par sujet "MONILIOPHTHORA RORERI"
Voici les éléments 1-4 de 4
-
Biology and epidemiology of Moniliophthora roreri, causal agent of moniliophthora pod rot of cacao
(CATIE, Turrialba (Costa Rica), 2017)Moniliophthora pod rot (MPR) is one of the main factors limiting cocoa production in Latin America. Currently insufficient information on the biology and epidemiology of the pathogen limits the development of efficient ... -
Búsqueda de resistencia a Phytophthora palmivora y a Moniliophthora roreri en cultivares de cacao
(CATIE, Turrialba (Costa Rica), 1989) -
Genotype–environment interactions shape leaf functional traits of cacao in agroforests
(Springer, Nueva York (Estados Unidos), 2021)The outbreak of frosty (Moniliophthora roreri) and black pod (Phytophthora palmivora) in Central American cacao agroforests throughout the 1980s led to the breeding of Theobroma cacao clones resistant to these diseases. ... -
Reacción de cultivares de cacao a la inoculación artificial con Monilia roreri
(Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza (CATIE), 1983)La moniliasis del cacao (causada por Monilia roreri Cif. y Par.) se ha combatido generalmente por métodos culturales y ocasionalmente químicos, pero se conoce muy poco sobre posibilidades de combate por resistencia. La ...