Show simple item record

dc.contributor.authorBeer, Johnes_Es
dc.contributor.otherCATIE - Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza
dc.date.accessioned2014-10-17T06:55:38Z
dc.date.available2014-10-17T06:55:38Z
dc.identifier318126es_ES
dc.identifier.urihttps://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/990
dc.language.isoeses_ES
dc.publisherCATIE, Turrialba (Costa Rica)es_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.subjectTHEOBROMA CACAOes_ES
dc.subjectCORDIA ALLIODORAes_ES
dc.subjectAGROFORESTERIAes_ES
dc.subjectMANEJO DEL CULTIVOes_ES
dc.subjectREGENERACIÓN NATURALes_ES
dc.subjectTAMAÑO DE LAS PARCELASes_ES
dc.subjectCOSTA RICAes_ES
dc.subject.otherSede Central
dc.titleCordia alliodora con cacao: práctica de campoes_ES
dc.typeHoja de trabajoes_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

facebook twitter wiki linkedin youtube instegram