Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorRabbinge, R.
dc.date.accessioned2014-10-20T01:08:17Z
dc.date.available2014-10-20T01:08:17Z
dc.date.issued1992es_ES
dc.identifier339583es_ES
dc.identifier.urihttps://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/4336
dc.description4 ref. Sum. (En)es_ES
dc.description.abstractIn this paper was presented concepts for sustainable land use, based on broad studies realized in Europe. The presentation was prepared to enable comparison with concepts developed in the US and in the South.es_ES
dc.language.isoenes_ES
dc.publisherCentro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza (CATIE), Turrialba (Costa Rica). Atlantic Zone Programme Universidad Agrícola de Wageningen, Wageningen (Países Bajos) Ministerio de Agricultura y Ganadería, San José (Costa Rica)es_ES
dc.subjectUTILIZACION DE LA TIERRAes_ES
dc.subjectSOSTENIBILIDADes_ES
dc.subjectCONSERVACION DE LOS RECURSOSes_ES
dc.subjectSISTEMAS DE CULTIVOes_ES
dc.subjectPRODUCCION ALIMENTARIAes_ES
dc.subjectCOSTA RICAes_ES
dc.subjectAMERICA CENTRALes_ES
dc.titleWorld food production through a sustainable agriculture. conference paperes_ES
dc.typeMONes_ES
dc.identifier.publicationTurrialba (Costa Rica)es_ES


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

facebook twitter wiki linkedin youtube instegram