Show simple item record

dc.contributor.authorRuíz, A.
dc.contributor.authorRuíz, M.E.
dc.date.accessioned2014-10-20T01:01:27Z
dc.date.available2014-10-20T01:01:27Z
dc.date.issued1977es_ES
dc.identifier346758es_ES
dc.identifier.urihttps://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/4266
dc.identifier.urihttp://orton.catie.ac.cr/repdoc/A10025e/A10025e.pdfes_ES
dc.descriptionBib.es_ES
dc.publisherCATIE, Turrialba (Costa Rica)es_ES
dc.subjectGANADO BOVINOes_ES
dc.titleUtilización de la gallinaza en la alimentación de bovinos, 1: Disponibilidad composición química y digestibilidad de la gallinaza en Costa Ricaes_ES
dc.typeMONes_ES
dc.identifier.publisher:es_ES
dc.identifier.publicationTurrialba (Costa Rica)es_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

facebook twitter wiki linkedin youtube instegram