Show simple item record

dc.contributor.authorHitfte, P.A. van
dc.date.accessioned2014-10-17T16:13:02Z
dc.date.available2014-10-17T16:13:02Z
dc.date.issued1989-04es_ES
dc.identifier357280es_ES
dc.identifier.urihttps://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/2679
dc.description52 pág, ilus, tab, 23 ref.es_ES
dc.language.isoeses_ES
dc.publisherCATIE, Turrialba (Costa Rica). Atlantic Zone Programme Agricultural University Wageningen, Wageningen (Países Bajos) Ministerio de Agricultura y Ganadería, San José (Costa Rica)es_ES
dc.relation.ispartofseriesField Report - Atlantic Zone Programme / CATIE-AUW-MAG ; número 31.
dc.subjectGANADO DE CARNEes_ES
dc.subjectMANEJO DEL GANADOes_ES
dc.subjectINFRAESTRUCTURAes_ES
dc.subjectEVALUACIONes_ES
dc.subjectCOSTA RICAes_ES
dc.subjectINFORMESes_ES
dc.subjectUTILIZACION DE LA TIERRAes_ES
dc.subjectPRODUCCION DE CARNEes_ES
dc.titleLa ganadería de carne en el norte de la zona Atlántica de Costa Ricaes_ES
dc.typeMONes_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

facebook twitter wiki linkedin youtube instegram