Mostrar el registro sencillo del ítem
Especies arbóreas más comunes de las zonas ganaderas de la Provincia de Tucumán que sirven de alimento al ganado
dc.contributor.author | DIAZ, H. | |
dc.date.accessioned | 2025-08-27T18:54:56Z | |
dc.date.available | 2025-08-27T18:54:56Z | |
dc.date.issued | 1962-10 | |
dc.identifier.uri | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/13823 | |
dc.description.abstract | The author discusses the importance of arboreal vegetation as a source of forage in the various cattle producing zones of the province of Tucumán, in northern Argentina and gives the results of observations concerning the palatability of 20 species. The moisture content of the fresh material the composition of the leaves and twigs and the mature fruits on a dry matter basis, the total digestible nutrients and the nutritive ratios are tabulated. | es_ES |
dc.format.extent | 5 páginas | es_ES |
dc.language.iso | es | es_ES |
dc.publisher | Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (IICA) | es_ES |
dc.relation.ispartof | Turrialba; Vol.12, no. 4 | es_ES |
dc.subject | Árbol||trees||árvore||arbre | es_ES |
dc.subject | Ganadería||animal husbandry||criação animal||élevage | es_ES |
dc.subject | Alimentación de ganado vacuno||cattle feeding||alimentação de bovinos||alimentation des bovins | es_ES |
dc.subject | Argentina||Argentina||Argentina||Argentine | es_ES |
dc.subject.other | Sede Central | es_ES |
dc.title | Especies arbóreas más comunes de las zonas ganaderas de la Provincia de Tucumán que sirven de alimento al ganado | es_ES |
dc.type | Artículo | es_ES |
dc.identifier.status | openAccess | es_ES |
Ficheros en el ítem
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
-
Turrialba [2652]