Show simple item record

dc.contributor.authorLegarda, L
dc.contributor.authorForsythe, W
dc.date.accessioned2023-11-19T05:52:20Z
dc.date.available2023-11-19T05:52:20Z
dc.date.issued1978-07
dc.identifier.urihttps://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/12397
dc.format.extent4 páginases_ES
dc.language.isoenes_ES
dc.publisherInstituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)es_ES
dc.relation.ispartofTurrialba; Vol. 28, no. 3es_ES
dc.subjectPhaseolus vulgaris||Phaseolus vulgaris||Phaseolus vulgaris||Phaseolus vulgarises_ES
dc.subjectSuelo||soil||solo||soles_ES
dc.subjectProducción de productos agrícolas||agricultural production||undefined||production agricolees_ES
dc.subjectAgua del suelo||soil water||água do solo||eau du soles_ES
dc.subjectAireación||aeration||aeração||aérationes_ES
dc.subject.otherSede Centrales_ES
dc.titleAgua del suelo y aeración en la producción del frijol. 2. Efecto de la aeración del sueloes_ES
dc.title.alternativeSoil water and aeration and red bean [Phaseolus vulgaris] production, 2: Effect of soil aerationes_ES
dc.typeArtículoes_ES
dc.identifier.statusopenAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

facebook twitter wiki linkedin youtube instegram