Show simple item record

dc.contributor.authorOrtíz, A.J
dc.contributor.authorCordero, O.L.
dc.date.accessioned2022-08-26T04:41:08Z
dc.date.available2022-08-26T04:41:08Z
dc.date.issued1984-04
dc.identifier.urihttps://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/11915
dc.description.abstractThe chemical composition of seed, flesh (aril) and peal of rambutan (Wephelium lappaceum) is reported for three different stages of maturity. Some morphological characteristics which differences it from Litchi chinensis are pointed out The preservation of the pael-less fruit canned in syrup is also reported.es_ES
dc.description.abstractSe informa de la composición química de la semilla, la pulpa (arilo) y la cáscara del rambután (Wephelium lappaceum) en tres fases diferentes de maduración. Se señalan algunas características morfológicas que lo diferencian de Litchi chinensis. También se informa sobre la conservación de la fruta sin cáscara enlatada en almíbar.es_ES
dc.format.extent4 páginases_ES
dc.language.isoeses_ES
dc.publisherInstituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)es_ES
dc.relation.ispartofTurrialba; Vol. 34, no. 2es_ES
dc.subjectRAMBUTANes_ES
dc.subjectCOMPOSICION QUIMICAes_ES
dc.subjectETAPAS DE DESARROLLO DE LA PLANTAes_ES
dc.subjectFRUTASes_ES
dc.subject.otherSede Centrales_ES
dc.titleEl rambután (Nephelium lappaceum); composición química del fruto y su conservaciónes_ES
dc.title.alternativeRambutan (Nephelium lappaceum); the chemical composition of the fruit and its preservation.es_ES
dc.typeArtículoes_ES
dc.identifier.statusopenAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

facebook twitter wiki linkedin youtube instegram