Search
Now showing items 1-4 of 4
Características tecnológicas y nutricionales de 20 cultivares de frijol común (Phaseolus vulgaris), 1: Características físicas del grano [valor nutritivo].
(Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), 1981-01)
The objective of this work was to estimate the possible effect of variety on the physical, organoleptic and culinary characteristics of 20 bean varieties (10 black, 4 red, 3 beige and 3 white) and, taking yield into ...
Efectos del desecamiento del suelo sobre el metabolismo de nitrógeno en tres cultivares de maíz (Zea mays L.).
(Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), 1981-07)
The effects of water stress on the nitrogen metabolism of three corn (lea mays L ) cultivars (Piranao, Centrahnex, IPEACS III) were studied.
Measurements were made of the Relative Water Content (RWC); nitrate-reductase ...
Efecto de la defoliación artificial en el rendimiento de dos variedades de frijol (Phaseolus vulgaris L.) de hábito de crecimiento indeterminado
(Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), 1981-10)
Dois cultivares de feijao de hábito de crescimento indeterminado "S-182--N" e "Carioca" foram submetidos a 33 e 66% de desfolhamento artificial. quando as plantas tinham 20. 30, 40. 50 ou 60 dias de idade. Verifi-cou-se ...
Estudios preliminares acerca del patrón de acumulación de prolina en cultivares de café durante etapa de sequía
(Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), 1981-10)
Experiments are planned and realized to investigate whether proline can be used as a parameter for drought tolerance/resistance in coffee.