Show simple item record

dc.contributor.authorDonnari, M.A
dc.contributor.authorRossell, R.A
dc.contributor.authorTorre, L
dc.date.accessioned2023-11-26T15:56:21Z
dc.date.available2023-11-26T15:56:21Z
dc.date.issued1978-10
dc.identifier.urihttps://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/12424
dc.format.extent8 páginases_ES
dc.language.isoeses_ES
dc.publisherInstituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)es_ES
dc.relation.ispartofTurrialba; Vol. 28, no. 4es_ES
dc.subjectAllium sativum||Allium sativum||Allium sativum||Allium sativumes_ES
dc.subjectAjo||garlic||alho||ailes_ES
dc.subjectEvapotranspiración||evapotranspiration||evapotranspiração||évapotranspirationes_ES
dc.subjectAbonos nitrogenados||nitrogen fertilizers||adubo azotado||engrais azotées_ES
dc.subjectRendimiento de cultivos||crop yield||rendimento de cultura||rendement des cultureses_ES
dc.subjectArgentina||Argentina||Argentina||Argentinees_ES
dc.subject.otherSede Centrales_ES
dc.titleProductividad del ajo [Allium sativum], 2: Evapotranspiración real y necesidad de agua.es_ES
dc.title.alternativeGarlic productivity, 2: Real evapotranspiration and water needs.es_ES
dc.typeArtículoes_ES
dc.identifier.statusopenAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

facebook twitter wiki linkedin youtube instegram